Tuesday, June 22, 2010

Just BEGIN...

Cetusan... CikDibah ;P at 10:21 PM
Ini adalah sesuatu yang baru bagi saya.
Tapi hasil seni adalah sesuatu yang lama dalam diri saya.
Sebelum ni, saya hanya menjahit untuk keperluan sendiri.
Entah bagaimana, semasa sibuk menjahit peralatan untuk menyambut kelahiran anak,
tercetus idea untuk serius dalam bidang ini..
Since, saya pun amat berminat dalam bidang ini.
DI tambah pula dengan sokongan en suami...
Maka.....
Terhasillah blog ini..

Ok..This is my first entry...i'll update later with my things..

3 comments:

Opah on June 27, 2010 at 5:27 AM said...

Salam Dibah, beg tu nampak cantik nampak macam letak sponge dalam ye....boleh lah mula bisness kalau ada tambahan....

IbuAmirAmirah ;P on June 27, 2010 at 7:56 PM said...

Acu...hehehe..cubaan pertama tu..sepatutnya guna kain yang keras..tapi guna cotton biasa..dibah letak pengeras, tu yang tak kemas sgt...

InsyaAllah...ingat planning camtulah...

tulip_suci on June 27, 2010 at 8:56 PM said...

chekout my cousin blog : http//akarekadesign.blogspot.com

dia ni memang bisness beg2 yg dia wat sendiri..memang dia study bab wat beg :D

Post a Comment

 

LittleTwinShoppe Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by New Baby Shop