Wednesday, June 23, 2010

My First Touch

Cetusan... CikDibah ;P at 10:28 PM
Semalam sangat excited bila mesin jahit dah sampai dari kampung. Lepas je tidurkan anak-anak, saya pun mula operasi... Hasrat dihati nak buat wallet macam CIK AS atau AYU ni..yang sangat cantek itu... sangat kemas dan menarik hati sungguh hasil tangan mereka..Memang hati saya dah tertawan. macam Ayu, I really adore sulaman tangan dia..cantek dan kemas...CIk As pulak, beg-beg dia cantek jugak...Mereka memang membuatkan saya sangat teruja nak mencuba..mmm..ntah macam mana terorder pulak wallet dari Cik As...saya tengah menunggu order saya dari Cik As nih dengan penuh sabar..Sampai nanti saya update ye...

Tapi, hati teringin gak nak try..Untuk suka-suka..kalo nak jual macam diorang tu tak mampu lah..heheheh..Cubaan pertama tidak berhasil, sangat tak kemas dan comot...Saya cuba sekali lagi..Hasilnya, agak memuaskan walaupun masih tidak kemas..

Ini Gambar hadapan nye..Bunga crochet tu saya beli dengan Huda.

Ini pulak Gambar dalam nya..Agak comot dan tidak kemas... Tapi boleh HANYA untuk diri sendiri...Hehehe...InsyaAllah by nextweek, fabric2 yang saya beli akan sampai..Barulah sesuai untuk dijahit. Weekend ni nak pergi Kamdar Kuantan cari kain untuk jahit barut dan bedung tempahan opismate ^___^

0 comments:

Post a Comment

 

LittleTwinShoppe Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by New Baby Shop